Oogst

Zondag 4 oktober vieren we de oogstdienst. We denken dan na over de ‘opbrengsten’ van de afgelopen maanden. Wat hebben we geoogst aan verdriet – onrust – zorgen – gemis – geen werk – geen school etc. En wat aan aandacht/waardering voor anderen, aan herwaardering van een lege agenda en minder drukte, aan de rust op straat, in de lucht, aan de vraag om andere invulling te vinden aan wat gedaan moet worden, aan hernieuwde creativiteit etc. Aan geen kerkdiensten, aan wel/niet missen van de gemeenschap, aan online kerk, aan zoveel telefoontjes, apps, persoonlijke contacten.
In de oogstdienst willen we het sámen vieren, jong en oud, waarbij de kinderen op een eigen wijze deelnemen aan het geheel. 

Ook voor deze viering moet u zich vooraf aanmelden via de website. En het dringend advies van de overheid en het OKKN-protocol volgend: het dragen van een mondkapje is tijdens de viering verplicht. Het dient gedragen te worden, wanneer mensen in beweging zijn. Wie eenmaal zit, hoeft het mondkapje dus niet op te houden, het mag uiteraard wel.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *