Aan Tafel & Meer

Zo einde zondagmiddag binnenlopen in De Akker. Een praatje, een glaasje voor wie dat wil en dan om 18.15 uur: aan tafel! Voor veel mensen klinkt dat al als een bekend tweewekelijks ritme. Soms wordt er voor 16 eters gedekt, dan weer staan er 37 borden op tafel. En wat er op de borden komt, is aan de kok van die zondag. Evenals de maaltijd is ook het viermoment dat in de kerk om 19.30 uur begint, een verrassing. Zowel in onderwerp als in vorm varieert dat moment van even de gedachten elders.

Zondag 26 mei is weer zo’n Aan Tafel & Meer-datum. Kom ook mee-eten, blijf ook mee vieren. Aanmelden kan via maaltijdaanhetmelkpad@stvitus.nl en dan graag voor vrijdag 24 mei, 17.00 uur. Eet je vegetarisch? Meld dat dan ook even. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, richtbedrag 3,50 euro. En van wie vooraf en/of tijdens de maaltijd een glaasje drinkt verwachten we dat hij/zij iets meer in het geldpotje stopt 🙂

Wie ook weleens wil koken, graag tafeldekt, goed is in afwassen en/of het viermoment een keer wil leiden: graag! Geef het door aan Titia of Inge of via secretaris@stvitus.nl.

Eén antwoord op “Aan Tafel & Meer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *