En dit wordt ‘m dan…

Vanaf 1 juli is dit het gezicht van de nieuwe pastoor van onze parochie. Zijn naam: Victor Scheijde.

Victor is 41 jaar, hij is getrouwd met Marijn Scheijde-Albers en samen hebben ze twee kinderen: Lucas en Lena. Vanaf augustus zullen ze samen hun intrek nemen in de pastorie. Per 1 juli wordt zijn benoeming effectief en op zondag 8 september (startzondag) zal pastoor Victor officieel worden aangesteld in de parochie door de aartsbisschop, Joris Vercammen.

In een bericht aan de parochie Groningen schrijft Victor:

‘Na bijna negen jaar te hebben gewerkt in deze mooie parochie is het tijd om verder te trekken. Door het emeritaat van pastoor Wietse van der Velde, kwam er een vacature vrij in Hilversum. Na een uitgebreide verkenning heeft de aartsbisschop besloten om mij te benoemen tot pastoor van Hilversum. Samen met Marijn en de kinderen hebben we hier goed over nagedacht en zijn we van mening dat dit voor ons een goede stap is op dit moment. Het past in de volgende fase van ons leven waarin onze kinderen volwassen worden en langzamerhand hun eigen keuzes gaan maken. Ook geloven we dat het goed is dat de parochie een nieuwe pastoor krijgt die verder kan bouwen op de dingen die we met z’n allen hier hebben opgebouwd.

Het is geen gemakkelijke keuze geweest, omdat ik en wij als gezin ons zeer prettig voelen in deze mooie parochie en geweldige stad. Het is voor mij mijn eerste parochie geweest, waar ik enorm veel heb geleerd en enorm ben gegroeid. Daarbij heb ik mij door u altijd gesteund gevoeld en met liefde omgeven. Ik zal het hier enorm gaan missen en mijn gezin ook.’

Eén antwoord op “En dit wordt ‘m dan…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *