PDF PDF Print

Mee-eten? Mee vieren?

Voor flink wat parochianen is het inmiddels een vaste notitie in hun agenda geworden: om de week eten en viermoment in De Akker en kerk. Maar ook voor wie een niet-parochiaan is en het leuk vindt om hier bij te zijn: Welkom!
Variërend van eenvoudig doch voedzaam tot 'wow, best culinair!' begint om 18.15 uur de maaltijd. De kok - en wie dat is wisselt - bepaalt het menu. Komende zondag 17 juni is het weer zo'n zondag van Aan Tafel & Meer. Na de maaltijd begint om 19.30 uur het viermoment in de kerk. Een beter woord weten we nog niet, maar het gaat om een moment stil te staan bij het leven, bij ons leven, bij geloof. De ene keer is dat met een gedicht, de andere keer met een afbeelding of met heel veel stilte. Tis net als bij de kok: degene die het voorbereidt kiest wat hem/haar goed lijkt. Het viermoment duur zo'n twintig of hooguit dertig minuten. Daarna is Aan Tafel & Meer weer voorbij.

Ook mee-eten? Meld je dan voor vrijdag 15 juni - 17.00 uur aan via maaltijdaanhetmelkpad@stvitus.nl. Eet je vegetarisch, laat dat dan even weten. De Akker is open vanaf 18.00 uur. Voor de maaltijd wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd met als richtbedrag 3,50 euro. En wie bij het eten graag een glas wijn drinkt, vragen we om daar even extra aan te denken bij een financiële bijdrage in de pot.
Hopelijk tot ziens.

Reacties: Geen berichten
De reageermogelijkheid is momenteel gesloten.

 Oud-Katholieke Parochie St. Vitus, Hilversum | design: Sync. Creatieve Producties

Lees hier onze privacyverklaring