Welkom!

Het idee is sympathiek en laag drempelig, alhoewel bij onze kerk nog wel even de hindernis* van enkele traptreden genomen moet worden: Welkom bij de levende adventskalender 2020 wil zeggen dat je in deze dagen van de Advent gewoon even binnen kunt lopen op 23 verschillende adressen in Hilversum. Meer hierover lees je hier. Wat goed bedacht van de mensen van de Bethlehemkerk!

Op vrijdag 11 december ben je welkom in onze kerk aan het Melkpad. Kom langs voor een praatje, om even rustig te zitten, een kop koffie of …
De vorige keer zorgde een bezoek van een organiste en een aanwezig koorlid voor een spontaan voorzingen van Taizé-liederen. Meezingen door andere aanwezigen mocht  natuurlijk niet, maar alleen luisteren en zachtjes meewiegen was ook fijn. Dat is het mooie van open kerk, dat mensen zomaar elkaar ontmoeten en er soms zulke verrassende dingen kunnen gebeuren.

Welkom, vrijdag 11 december, tussen 10.00 en 12.00 uur.
Op woensdag 16 december is de kerk opnieuw open als onderdeel van de levende adventskalender. 

*Overigens: de kerk heeft een zij-ingang zonder treden, voor wie moeite heeft met lopen of met een rollator of rolstoel komt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *