Puinhoop

Er was eens een mooie toren … maar daar was zondag 13 december in de kerk niets meer van te zien. Voor in de kerk lag een grote berg duploblokken, zeg maar gerust een puinhoop. De vraag aan de kinderen van de kinderkerk was of zij de blokken wilden meenemen naar De Akker om daar weer een mooie toren van te bouwen. De kinderen hoorden daar ook het bijbelverhaal over de stad Jeruzalem, die ook in puinhoop lag. Jezus vertelt de mensen dat ook die stad weer prachtig zal worden en dat iedereen daarbij kan meehelpen.

Er werd hard gewerkt. Na afloop stond er een nieuwe, mooie toren. Maar er waren ook bijzondere engelen gevouwen en de brievenbussen voor het project buurtengel kregen vrolijke kleuren. Goed bezig met meehelpen, die kinderkerkkinderen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *