Achter zo’n luikje

Zelf door zo’n luikje van een adventskalender gaan en ontdekken wat erachter zit. Met net zo’n nieuwsgierigheid als waarmee die luikjes op andere adventskalenders worden geopend; een plaatje, een chocolaadje, een bijbeltekst, badzout, een wijze spreuk, speelgoed … Er is veel wat achter zo’n luikje kan zitten!
Bij de Levende Adventskalender, een initiatief van de Bethlehemkerk, staan in de periode van de Advent tussen 30 november en 24 december op wisselende momenten diverse deuren gastvrij open om u te ontvangen voor ontmoeting. Een lichtsnoer van 23 adressen door heel Hilversum. Ons Melkpad-adres is een van die 23.

Op vrijdag 4 en 11 december en op woensdag 16 december is de kerk open van 10 tot 12 uur. Voor even een praatje, misschien een kaars aansteken of gewoon maar een moment stilte. 
Stap door die ‘luikjes’ en ontdek andere mensen die u verwachten!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *