Dienst van schrift en gebed

Huizen bouwen en er zelf in wonen, wijngaarden planten en zelf van de opbrengst eten. De profeet Jesaja beschrijft een toekomst van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. In verschillende beelden schetst hij hoe goed het leven dan zal zijn. ‘Ik zal hun antwoorden nog voor ze mij roepen, ik zal hen verhoren terwijl ze nog spreken, ‘ laat hij de Heer zeggen.

In de dienst van schrift en gebed op zondag 13 december horen we die lezing uit Jesaja. Peter Boschman, seminariestudent en stagiair in onze parochie, zal in een overweging vertellen welke gedachten bij hem opkomen bij die opmerkingen van Jesaja.

De viering begint om 10.00 uur. Wil je meevieren, meld je dan vooraf aan via deze website. In de kerk wordt een mondkapje gedragen. Eenmaal op de zitplaats mag het mondkapje af. Bij het verlaten van de kerk moet het mondkapje weer op. 

NB Neem je nog wat boodschappen mee voor de Voedselbank? In het portaal staat een mand waar je de zakken, pakken, blikken en doosjes kunt achterlaten. Bedankt!