Denkend door de advent

De kleur van de Advent is paars, tijd voor bezinning, inkeer. Wie inspiratie zoekt voor deze tijd kan dat vinden in bijvoorbeeld de dagelijkse korte filmpjes van de videoadventskalender op de website van de landelijke kerk.
Hoop wordt geboren is de rode draad in de filmpjes.

Ook digitaal te volgen is de adventsretraite  Zie, ik kom spoedig! op Ignatiaansbidden.nl. Wie hier zijn/haar e-mailadres achter laat, ontvangt tot aan kerst elke dag een mail met onder andere een tekst en vragen om dieper op die tekst en het eigen leven in te gaan. afbeelding uit de digitale adventsretraite Zie, ik kom spoedig!

De Visie-adventskalender biedt elke dag een psalmtekst aan en zo zijn er meer boeken, kalenders, websites en andere vormen die in de Advent stof tot overdenken aanbieden.
En wie nog een goede tip hierover heeft, laat het weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *