De tweede zondag van de advent

U kunt hier onderstaande dienst terugkijken:
Marcus begint zijn schrijven over het evangelie met de introductie van Johannes de Doper. Deze aansprekende prediker deed Marcus denken aan woorden van de profeet Jesaja: ‘Baan voor de HEER een weg door de woestijn, effen in de wildernis een pad voor onze God.’ In de viering op de tweede zondag van de advent – 6 december – horen we de lezingen uit Jesaja en Marcus.
Voorganger in de eucharistieviering is aartsbisschop Bernd Wallet. Tijdens de viering hopen we via vragen die uit de parochie ontvangen zijn nader kennis met hem te maken, nu hij sinds begin dit jaar tot aartsbisschop verkozen is. 

Zondag 6 december 2020, aanvang 10.00 uur.
Meldt u zich vooraf aan via deze website en neem wanneer u naar de kerk komt een mondkapje mee. 
Bent u verkouden of niet helemaal fit: we zien u graag een andere keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *