Honger

‘Het is niet nodig dat mensen honger lijden,’ zei Jezus tot zijn leerlingen. Op de zondag van de spijziging van de vijfduizend, 2 augustus aanstaande, dagen teksten in de viering ons uit en leiden Mariëtte en Nico ons door deze dienst van schriftlezing en gebed. Honger naar brood, naar vriendschap, naar veiligheid, naar die ander, naar … In de voorbeden klinkt een doordringend Eleison; ontferm u, heb genade.

De viering begint zondag 2 augustus om 10.00 uur. Graag vooraf reserveren  – dan kan hier – en u weet het, mocht u enigszins verkouden zijn, hoesten en/of koorts hebben: blijf thuis. U zou dan kunnen kijken of luisteren naar vieringen elders. Bijvoorbeeld naar de viering in de Ste Gertrudis in Utrecht. Via deze link leest u meer suggesties.
Volgende week 9 augustus is er weer een online viering vanuit Amersfoort te zien.

Afbeelding:  Sieger Köder (1925 – 2015)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *