A Hidden Life

Het waargebeurde verhaal van een onbezonnen held, Franz Jägerstätter, die in de Tweede Wereldoorlog weigert om voor de nazi’s te vechten. De film ‘A Hidden Life’ is de opener van de serie Films in de veertigdagentijd, een initiatief van de Regenboogkerk en onze parochie in samenwerking met het Filmtheater Hilversum.
Met deze intieme en haast meditatieve film onderzoekt filmmaker Terrence Malick hoe Jägerstätter en zijn vrouw Fani de kracht vonden om hun leven en welzijn op te offeren voor een hoger ideaal.

Dinsdag 3 maart: A Hidden Life
Aanvang: 13.30 en 20.00 u.
Inleiding: Jurjen Zeilstra

Films in de veertigdagentijd
Films die juist in deze tijd van bezinning tot nadenken kunnen stemmen: in de komende zes weken zijn in Filmtheater Hilversum zes geselecteerde titels te zien. Iedere voorstelling wordt ingeleid door een van de pastores van de Regenboogkerk of onze parochie. Meer info: www.filmtheaterhilversum.nl.

3 antwoorden op “A Hidden Life”

  1. Hm , loop redelijk gelijk met de thema avond van Hella van der Wijst, op zich jammer, lijkt me een ‘inkerende’ film in ‘t filmtheater, maar prima initiatief van de Regenboogkerk en de Oud-Katholieken alhier.

  2. Bert,, ‘t is natuurlijk de bedoeling dat je ‘s middags naar de film gaat en ‘s avonds in de Akker bent… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *