Foto-expositie Bob van Deurzen

Met dertien krachtige portretten exposeert de Hilversumse fotograaf Bob van Deurzen vanaf zaterdag 9 november in onze kerk. Wie aanwezig wil zijn bij de opening op die zaterdag om 14.00 uur is bij deze van harte uitgenodigd! Bob zal iets vertellen over een aantal foto’s en ook zijn project Pixel toelichten.

De fotoportretten die geselecteerd zijn sluiten aan bij het thema Open je ogen waarmee de parochie zich dit seizoen bezighoudt. Het is de manier waarop je aangekeken wordt die je aandacht voor de portretten vasthoudt. Een onderzoekende blik, een open gezicht, ogen die iets van je vragen. 

Bob van Deurzen (1993) begon in 2014, nog tijdens zijn opleiding aan de Fotovakschool Amsterdam, zijn eigen bedrijf. Wie zijn website bezoekt kan genieten van prachtige weergaves van werkende mensen, festivals, optredens, bijeenkomsten en feesten.
Hij fotografeert zorgvuldig met zichtbaar aandacht voor de mensen voor zijn lens.

Zijn modellen ontmoet hij doorgaans onverwacht, onderweg zoals op straat of tijdens festivals. Door het gesprek aan te gaan en interesse te tonen ontstaan vaak mooie contacten. En boeiende portretten!

Wie nieuwsgierig is naar het werk van deze Hilversumse fotograaf: de expositie opent op zaterdag 9 november, 14.00 uur.
Daarna zijn de foto’s te zien tot 18 december op de woensdagochtenden (van 9.00 tot 12.00 uur) en de zaterdagmiddagen (van 13.00 tot 16.00 uur). 

5 Comments

  1. Ik ken Bob als een hele betrokken fotograaf. Zelden iemand gezien die zo openhartig en sympathiek zijn modellen benadert. Zijn Pixel project is doorspekt van ideologie. Ga dat zien!

    Jaap, de vader van Bob

    1. Een meer enthousiast fotograaf, met groot talent om contact te leggen met wie hij maar ontmoet …. die ken ik niet!
      Mariëtte Smits, tante van Bob

  2. Met passie voor zijn vak en oog voor detail maakt Bob o.a. prachtige portretten.
    Een fantastische expositie!

  3. Een zeer getalenteerd fotograaf met een diepe, werkelijke interesse voor zijn modellen. Enorm trots om zijn broer te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *