Welkom in de kerk

Elke zondag en ook op veel doordeweekse dagen bent u welkom in de kerk. Om mee te vieren, om een moment stil te zijn, een kaars te branden, om eens rond te kijken of zomaar, even niets. In het weekend van 28 en 29 september onderstrepen kerken in Nederland dat welkom met ‘Kerkproeverij’. Kom eens langs, schuif aan in een kerkbank. Vraag wat je weten wilt, zing mee en/of onderga gewoon zo’n kerk.

Op zaterdag 28 september is er open kerk van 13.00 tot 16.00 uur.
Op zondag 29 september begint de eucharistieviering om 10.00 uur, na de viering is er koffie-thee-limonade (ook heel kerks).
Tegen 14.30 uur staan de kerkdeuren open om de deelnemers aan de vredeswandeling te ontvangen. Na een korte stop in de kerk gaat de wandeling verder richting Kerkbrink.
Later die dag: Aan Tafel & Meer. Een maaltijd die om 18.15 uur begint in De Akker (opgeven kan tot vrijdag 27 september, 17.00 uur via maaltijdaanhetmelkpad@stvitus.nl) en met een klein viermoment in de kerk sluiten we om 19.30 uur de dag af.

Welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *