Open monumentendagen

Tijdens de Open Monumentendagen op zaterdag 14 en zondag 15 september aanstaande staan de kerkdeuren wijd open voor diegenen die graag het gebouw van binnen willen bekijken. En/of wie eens wat meer te weten wil komen over deze kerk. Welkom, we ontvangen u graag!

Onze kerk is dit weekend open:
op zaterdag 14 september van 11.00 uur tot 16.00 uur
op zondag 15 september van 12.00 tot 16.00 uur.

Op beide dagen zijn er rondleidingen.
13.00 uur: over het gebouw en de architectuur
14.00 uur: Visual Thinking Strategies* (max 10 deelnemers)
15.00 uur: uitleg over waar de Oud Katholieke Kerk voor staat

* Heel kort gezegd: Met VTS wordt in groepsverband gekeken naar een kunstwerk. Een gespreksleider stelt vaste vragen waardoor de deelnemers uitgedaagd worden dieper na te denken over de eigen observaties. Bij VTS bestaan geen goede of foute antwoorden. Iedere inbreng is even waardevol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *