Groot en stevig

Tijdens de kinderkerk is vandaag weer hard gewerkt. Niet alleen werd het verhaal van David en die grote Goliath verteld en besproken, ook hebben de kinderen hun groente- en bloementuin weer onderhouden. Ze kwamen daarna de kerk binnen met een mand vol geoogste komkommers. Formaat Goliath, zeg maar. Stevige, potige komkommers met een bite, die het goed zouden doen in de salade. Wie wilde mocht er eentje meenemen. En ook ‘s avonds bij de maaltijd van Aan Tafel & Meer werd komkommer geserveerd. Inderdaad, heerlijk. Mede dankzij de goede zorgen van de kinderen en diverse anderen die regelmatig de tuin hebben begieterd.
Vandaag zijn ook de bakken bij de houten bank weer voorzien van nieuwe planten. Fijn bezig, kinderkerk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *