8 september: startzondag

De viering op zondag 8 september mag eigenlijk niet gemist worden. Behalve startzondag is het ook de zondag dat Victor Scheijde geïnstalleerd zal worden als pastoor van onze parochie. En het is de zondag dat de ‘brugklaszegen’ wordt gegeven aan een jongere die de overstap van basisschool naar voortgezet onderwijs heeft gemaakt en: de kinderkerk begint weer! Ook volgens de liturgische kalender is het een bijzondere zondag: Geboorte van de H. Maagd Maria wordt gevierd.

Dit alles komt samen in de eucharistieviering die om 10.00 uur begint. Na de viering is een ieder van harte welkom in De Akker voor ontmoeting, kennismaking en natuurlijk ook koffie, thee, limonade. En tijdens deze welkomstreceptie zullen we ook het glas heffen op onze pastoor Victor .
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *