Zo’n doordeweekse woensdag…

Terwijl iets verderop de markt druk bezocht wordt en bezoekers van Mout het terras opzoeken, draaien voorbijgangers op het Melkpad opvallend vaak hun hoofd nog even om richting kerkplein. Tellen ze nu twee…? Nee, het zijn drie grote gele verhuiswagens die het plein vullen. En bijna nog onopgemerkt: een kleiner aanhangertje. Hier wordt verhuisd!

 

Afgelopen woensdag verdwenen tig dozen met boeken in die verhuiswagens, tilden de verhuismannen kasten erin, ging een liftje op en neer van het bovenraam naar vlak voor de deur met nog meer dozen. Bewoner pastoor Wietse van der Velde zag zijn huis steeds leger worden. Nadat ‘s middags de verhuiswagens volgeladen waren en richting Groningen vertrokken, bleef Wietse nog achter in de pastorie om de laatste kleine dingen te doen.

Het zal raar zijn geweest, zo in het kale huis rond te lopen. Herinneringen gaan mee naar het nieuwe huis. We wensen Wietse en Maarten toe dat die woning al gauw als thuis voelt.

Eén antwoord op “Zo’n doordeweekse woensdag…”

  1. Beste wietse en Maarten ik vond erg leuk afgelopen 5 jaar de dienst okkn hilversum van jou ik vind jammer dat je weg bent naar groningen harte dank voor mooie vieringen ik vond ook erg mooi met pasen pinksteren kerstmis heel veel groeten van leon breuking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *