ZAKkers

Een volle kerk op een zomerse zondag! De deelnemers aan het ZAKamp waren zondag 28 juli naar het Melkpad gekomen om mee te vieren. Samen met hun leiding – herkenbaar aan hun rode shirts – vulden ze een flink aantal kerkbanken. Hun kampthema, magie, was deels onderwerp in de preek van priester Marieke Ridder. Van Harry Potter en onverklaarbare momenten in het leven. Tijdens de viering ging pastor Loes met de microfoon nog even langs bij de groep vakantievierders en vroeg hen naar wat een ZAKamp eigenlijk is en waar voor hen magie te vinden is. Na afloop van de viering zag het ‘koffie-terras’ voor De Akker er vrolijk uit; zoveel mensen met elkaar in gesprek en zoveel fleurige shirts ertussen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *