Bijzondere viering

Zondag van de navolging, zo heet de komende zondag in de kerkkalender 2019. En de viering op die zondag 30 juni is nog meer bijzonder dan vieringen al van zichzelf zijn.
In de liturgie is de dienst van handoplegging, zalving en gebed opgenomen. In dat moment klinkt de uitnodiging aan een ieder die ondersteuning nodig heeft, om naar voren te komen en zijn/haar vraag aan de priester vertellen. Misschien is er een verlangen naar genezing van lichamelijk of innerlijk lijden, is er een vraag om gezegend te worden met kracht voor onszelf of om anderen te kunnen bijstaan. In de dienst wordt het in vertrouwen voorgelegd aan God.

Ook bijzonder deze zondag is de preek van de leek; Keimpe heeft zich voorbereid om een overweging te houden. En pastoor Wietse van der Velde is deze laatste zondag van juni 2019 voor het allerlaatst als pastoor van Hilversum de voorganger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *