Aan Tafel & Meer

Het idee is eenvoudig: je eet samen en je viert samen. Dat eten gebeurt in De Akker en begint om 18.15 uur. Al een kwartier eerder gaan de deuren daar open, want het is best gezellig om vooraf even wat te drinken en/of wat te praten met wie nog meer al aanwezig is.

Wat er op tafel komt, is nog een verrassing. Degene die kookt heeft het voor het zeggen. Komende zondag 9 juni kookt het befaamde echtpaar Giskes & Giskes. Wil je mee-eten, geef dat dan vóór vrijdag 7 juni, 17.00 uur even door via maaltijdaanhetmelkpad@stvitus.nl. En eet je vegetarisch, meld dat dan ook even.
Voor de maaltijd wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Vraagt iemand hoeveel, dan noemen we als richtbedrag 3,50 euro. En wie een glas wijn bij het eten drinkt zal vast iets meer in het emmertje stoppen.

En dan, na de koffie, begint om 19.30 uur in de kerk iets dat we viermoment noemen. Korter dan een half uur en ook hier is vooraf onbekend wat je te wachten staat. Woorden, vormen, stiltes, muziek, beelden. Het zou zomaar kunnen. Of niet.
Geheim, tafel en opmerkelijk gerucht, mogelijk dat het daarover gaat op 9 juni…

Wil je alleen maar naar de maaltijd komen, wil je alleen bij het viermoment zijn, wil je allebei: we zien je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *