Mary Magdalene

Een vertelling over leven en dood van Jezus vanuit vrouwelijk perspectief. Maria Magdalena (Rooney Mara) wordt de belangrijkste vertrouweling van Jezus (Joaquin Phoenix). Dat en haar interpretatie van Gods koninkrijk op aarde zorgt voor spanning binnen de groep discipelen. De film (regie Garth Davis) is geïnspireerd op het Evangelie van Maria Magdalena.

Mary Magdalene
Dinsdag 9 april
Aanvang: 13.30 uur en 20.35 uur
Inleiding: Wietse van der Velde

Filmtheater Hilversum (Herenplein 5 – Hilversum)
Reserveerlijn: (035) 623 5466
Betalen kan in het Filmtheater uitsluitend via pin.
Voor actuele info: www.filmtheaterhilversum.nl

Films die je niet loslaten en aan het denken zetten. Voor de veertigdagentijd 2019 programmeert Filmtheater Hilversum in samenwerking met de Regenboogkerk en onze parochie op de zes dinsdagen in deze periode voor Pasen zes titels die zeker de moeite waard zijn om te bekijken.