Halfvasten

Opnieuw verrasten de kinderen van de kinderkerk de parochianen met hun groene activiteiten. Na de viering op zondag 31 maart, halfvasten, verkochten zij zakjes zaad (waar bijen blij van worden!), kleurige viooltjes in minstens zo kleurige bekers, handbeschilderde vogeldrinkbakjes en stukjes van een overheerlijke taart die eruitzag als een zaaibed vol opkomende groentes. Dit was wel een heel leuke manier om het vastenproject te helpen ondersteunen! Er werd al meer dan honderd euro aan opbrengst geteld.

Eén antwoord op “Halfvasten”

  1. … ik dacht dat die “taart-die-eruitzag-als-een-zaaibed-vol-opkomende-groentes” een ècht zaaibed vol opkomende groentes was …, en ik heb er dus helaas géén stukje van geproefd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *