Aswoensdag (middag)viering

Met Aswoensdag, 6 maart dit jaar, begint de veertigdagentijd, de zes weken en iets meer voor het Pasen wordt. Zoals gebruikelijk is er die dag om 19.30 uur een eucharistieviering. Omdat de avond niet voor iedereen een geschikt moment is om naar de kerk te komen zal er die dag ook om 12.30 uur een korte viering zijn. In beide vieringen is er de mogelijkheid om het askruisje te ontvangen.

Aansluitend aan de viering zal op woensdag De Akker tot 15.30 uur open zijn voor koffie, thee, een broodje en een kop soep en vooral ontmoeting.
Voor jong en oud, parochiaan en niet-parochiaan, kortom voor iedere belangstellende.
We zouden op Aswoensdag het dan bijvoorbeeld ook kunnen hebben over vragen als: ‘Wat betekende vasten voor mij vroeger en wat betekent het nu?’ Stof te over voor een goede gesprek … Om alvast over na te denken!