Sint Maarten lampionnentocht

11 november is de dag … dat de lampionnen branden en kinderen zingend langs de deuren gaan! 11 november is de gedenkdag van Sint Martinus en op die zondag als het  ‘s middags al wat donkerder wordt, willen we graag met een grote
lampionnenoptocht door de buurt. Onze kinderkerkkinderen en hun vrienden, kinderen uit de buurt en wie maar meer wil meelopen sintemaarteren is dan welkom. De tocht begint op het kerkplein om 17.00 uur waarbij ook Sint Martinus aanwezig zal zijn en eindigt na een tocht door de buurt met het aanbellen bij de pastorie. Daarna is er een
soepmaaltijd voor wie wil. Wie wil mee-eten: graag vooraf aanmelden via maaltijdaanhetmelkpad@stvitus.nl (kan tot vrijdagavond 9 november, 20.00 uur).

En op zaterdag 10 november zijn kinderen welkom bij de Sint Maarten-workshop in De Akker. (Ouders mogen hierbij blijven als ze willen.) Natuurlijk klinkt daar het verhaal van Sint Martinus, zingen we Sint Maartenliedjes en we gaan een lampion maken. De workshop begint om 14.30 uur en wordt gehouden in de kerk en in De Akker, het gebouw naast de kerk. Deelname kost €3,50 per kind en we horen graag vooraf hoeveel kinderen willen meedoen. Aanmelden kan tot vrijdagavond 9 november, 20.00 uur via maaltijdaanhetmelkpad@stvitus.nl. Ouders mogen hierbij blijven als ze willen.

Na de maaltijd is er – maar dat doen we zo elke veertiendagen – een kort viermoment in de kerk. Wie hierbij aanwezig wil zijn is uiteraard ook van harte welkom.

Zaterdag 10 november:  14.30 – 15.30 uur    Workshop Sint Maarten in kerk/De Akker
                                                                       Deelname €3,50 per kind
                                                                       Vooraf aanmelden kan tot vrijdagavond 9 november, 20.00 uur

Zondag 11 november:     17.00 – 18.30 uur (plm) Sint Maarten lampionnentocht  vertrek: kerkplein

Zondag 11 november:     18.30 uur (plm)       Soepmaaltijd  in De Akker
                                                                       Deelname €2,50 per persoon
                                                                       Vooraf aanmelden kan tot vrijdagavond 9 november, 20.00 uur

Voor aanmelden of vragen: maaltijdaanhetmelkpad@stvitus.nl