Zomer-expo: Voel je vrij

Wat zien we? Een hek? En het thema is vrij voelen?? Het is een van foto’s die in de kerk hangen en samen tot 27 augustus de zomer-expositie Voel je vrij vormen.

Dat vrije, losse gevoel, de ruimte die even van jou is, de ontspanning die je vindt in de natuur, in anders bezig zijn, op festivals en vul maar aan. Hoe ziet volgens jou zoiets eruit op een foto, vroegen we parochianen. Een groot aantal foto’s was het antwoord en veel van die foto’s hebben een plek in de kerk gekregen. Foto’s die een blik van herkenning zullen opleveren en ook foto’s die aan het denken zetten. Want, wat is dat eigenlijk vrij zijn? Hoe vrij wil en/of kun je zijn?
Elke zaterdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur is de kerk open voor een moment stilte en dus ook om de zomer-expo te komen bekijken. Van harte aanbevolen!