Vijftigjarig priesterjubileum

Zondag 8 juli zal Nico Schoorl in een feestelijke eucharistieviering in onze kerk gedenken dat hij vijftig jaar eerder tot priester werd gewijd. Nico zal zelf voorgaan in een qua lied- en muziekkeuze door hem zelf samengestelde liturgie, waarin zijn spiritualiteit zichtbaar is. Ons kerkkoor heeft een bijzondere mis ingestudeerd en Bart Klijnsmit is organist. Pastoor Van der Velde zal Nico in de viering assisteren. De zegen zal gegeven worden door mgr. Dindo Ranojo, bisschop van Tarlac van de IFI, onze Filipijnse zusterkerk, die in ons land is vanwege deelname aan de oud-katholieke module van de Summerschool van de Universiteit Utrecht. Na afloop van de viering zijn allen welkom in De Akker om de jubilaris onder het genot van een hapje en een drankje te feliciteren