Stuur een foto door! Tot 15 juni!

Voel je vrij! Je zoekt de hoogtes en speelt met de wind, de touwtjes vast in handen. Je voeten staan stevig op de grond en dan laat je je een beetje meetrekken door de kracht van de wind. Even de ruimte voelen tussen hemel en aarde, de vrijheid, het stijgen en weer duikelen. Aantrekken en weer laten vieren. Het leven wordt geleefd!

Dat vrije, losse gevoel, de ruimte die even van jou is, de ontspanning die je vindt in de natuur, in anders bezig zijn, op festivals en vul maar aan. Hoe ziet volgens jou zoiets eruit op een foto?
Voor een expositie in de kerk zijn we op zoek naar foto’s die dat (zomerse) vrije gevoel verbeelden. En bij deze dus de oproep om zo’n originele, zelf gemaakte foto op te sturen. Misschien zit er al zo’n foto in een map, misschien heb je een idee en ga je ‘m maken. Hoe dan ook: doe mee, stuur op!

Wat spelregels:
– Het gaat om een jpg-bestand van veel pixels, de hoogst mogelijke resolutie dus, want vier of vijf foto’s zullen worden vergroot en opgehangen in de kerk.
– Zoveel mogelijk van de overige foto’s worden kleiner afgedrukt en maken deel uit van een moodboard
– Met het toesturen van de jpg geef je toestemming om de foto te gebruiken voor de expositie en mogelijk ook de nieuwsbrief, de website en de Vitus.
– Wil je wel of niet je naam erbij vermeld zien? Geef even door.
– Beschrijf kort (mag in een zin of met wat steekwoorden) waarin voor jou dat vrije zit. En heb je een titel bij de foto? Ook die vermelden.
– Je mag meerdere jpg’s insturen, maar we kunnen niet garanderen dat ze allemaal gebruikt gaan worden.
– En heb je een goeie foto maar nog op papier: neem contact op met Marc (cultuur@stvitus.nl) dan gaan we proberen daar een digitaal bestand van te maken.
– Je kunt je jpg’s tot uiterlijk 15 juni (inderdaad, dat is best al snel) doorsturen naar cultuur@stvitus.nl.
– En nee, dit is geen prijsvraag met een winnaar. Wel een oproep aan iedereen om bij te dragen aan iets boeiends om naar te kijken:)