Nine Lessons & Carols

Vrijdagavond 22 december 20.00 uur – A Festival of Nine Lessons and Carols.
Want natuurlijk ontbreekt die oude Engelse traditie ook dit jaar niet in de oud-katholieke Sint VItus, Melkpad 12, Hilversum.Het is inmiddels december en de adventtijd is begonnen. Op de woensdagavonden wordt door het koor, aangevuld met enthousiaste gelegenheids-carolzangers, flink geoefend. Onder leiding van dirigent Gerard de Ridder en met Bart Klijnsmit aan het orgel klinken zowel vertrouwde carols als een paar minder bekende pareltjes. Met ‘Once in Royal David’s city’, maar ook de onbekende ‘Candlelight Carol. Verder onder andere ‘The angel Gabriel’ en als afsluiting ‘Hark! the herald angels sing‘.
Zowel de liederen als de lezingen die bij deze traditie horen, zijn Engelstalig op deze avond, maar de teksten zullen ook in het Nederlands worden uitgedeeld. 

Hartelijk welkom en voor wie het leuk vindt, geef naam en e-mailadres door aan Ingeborg Hendriks (i.hendriks3@chello.nl) en zing volgend jaar met het koor mee!