Opbrengst boekenmarkt 157,50 euro

Al een aantal weken stonden er dozen in het grote portaal die gaandeweg gevuld werden met boeken, dvd’s en cd’s. Afgelopen weekend stonden al die boeken etc uitgestald op grote tafels: tijd voor de boekenbeurs! Omdat het zaterdag een zonnige dag was, heeft een aantal parochianen tijdens de openingsuren van de open kerk de boeken op het kerkplein uitgestald.

Voorbijgangers stapten van fietsen af of veranderden even hun looproute om een kijkje te nemen bij de boeken. Die middag is voor 54 euro verkocht! Zondag na de viering was het in De Akker een drukte rond de tafels met boeken. De kinderen van de kinderkerk deden hun best om zoveel mogelijk te kunnen verkopen: boeken, dvd’s, cd’s en ook prachtige cupcakes! De totaalopbrengst van beide dagen is €157,50. Dat bedrag gaat deels naar het vastenproject in Calais en naar Vladimir in Moldavië. De niet-verkochte boeken krijgen nog een kans bij een organisatie die eveneens boeken verkoopt ten gunste van een goed doel.