Wij op velerlei manieren

Een volle zondag? Een drukke zondag? Het wordt komende zondag 22 januari hopelijk vooral een rijke zondag. Rijk aan ontmoetingen in de vieringen en in De Akker. Parochianen worden uitgenodigd om na de eucharistieviering op die dag te blijven lunchen. Een moment om samen te komen aan het begin van het nieuwe jaar. Er zullen twee grote pannen soep al klaar staan en voor de aanvulling wordt een ieder verzocht iets mee te nemen. Rond 14.30 uur wordt de lunch afgerond. Om praktische redenen is het handig om tijdig vooraf aangemeld te zijn en dat kan via secretaris.vitus@upcmail.nl.

Om 15.00 uur is er op diezelfde middag in onze kerk de afsluitende vesperdienst ter gelegenheid van 600 jaar kerk in Hilversum. 
Na afloop van de vespers bent u weer welkom in De Akker – vanaf 16.00 uur tot 17.30 uur en in samenwerking met Aandacht Helpt – voor een ontmoeting van Hilversummers met nieuwe Hilversummers onder het genot van een hapje en een drankje. En voor wie wil is er dan een workshop ‘Drum Circle’, begeleid door Hans Beenhakkers, voor jong en oud, voor ervaren of volstrekte beginner in het drummen. Toegang gratis, het meenemen van wat hapjes uit de eigen cultuur wordt gewaardeerd 🙂

Aandacht Helpt is een platform ter ondersteuning van vluchtelingen in Hilversum na overleg met Vluchtelingen Werk Nederland & Vluchtelingen Werkgroep Gooi & Vechtstreek.

We hopen velen van u te mogen begroeten aanstaande zondag!