Missiekalender 2016 nu te bestellen

Missie St Paulus heeft ook voor  2016 een eigen missiekalender ontworpen. Het is een fraaie actuele kalender geworden. De kalender staat vol met kleurige afbeeldingen, waarbij een brede keuze is gemaakt uit activiteiten op het gebied van missie en diaconaat in Oost-Europa, Afrika en Azië. Dit kunnen oud-katholieke projecten zijn, maar het betreft vooral ook projecten van onze zusterkerken, zoals de anglicaanse kerken in Afrika en de Fillipijnse Onafhankelijke Katholieke Kerk. Sommige projecten zijn of werden gezamenlijk gesteund door Kerkinactie.

U steunt de projecten door de missiekalender te kopen voor €8. Dit verkoopbedrag is slechts mogelijk door de belangeloze inzet van ontwerpers, opstellers en verdelers. De kalender wordt dan ook van harte aanbevolen aan allen die missie, diaconaat en ontwikkelingswerk een warm hart toedragen.

De kalender is gedrukt op mooi dik glad FSC hergebruikt papier met EU-keurmerk en zonder bleekmiddelen. Het formaat van de kalender is ca. 30 x 21 cm (breedte x lengte) met een ringband met ophangmogelijkheden aan de bovenzijde, waardoor bladen omgeklapt kunnen worden. Bij elke datum is extra ruimte om bijvoorbeeld afspraken en verjaardagen te noteren.

Omdat de kalender in internationaal verband is gemaakt, zijn de teksten in maar liefst zes verschillende talen vermeld: Nederland, Engels, Duits, Frans, Tsjechisch en Kroatisch. Daarmee kan de kalender ook een leuk kado zijn voor anderstaligen.

U kunt de kalender tot eind oktober bestellen bij Karen Dejonge. In het kerkportaal ligt een intekenlijst. Heeft u geen gelegenheid dat te doen, dan is de kalender ook te bestellen door een email te sturen naar secretaris@stpaulus.okkn.nl. Bij de acht euro komen dan de portokosten voor het verzenden erbij.

 

(Foto: Uganda, bisschop Godfrey Makumbi)