Speciale Taizéviering 16 augustus


Waarom deze speciale viering in de zomer? Op 16 augustus om 17.00 uur wordt  in de gemeenschap van Taizé in Frankrijk een viering gehouden ter nagedachtenis aan frère Roger (Roger Schütz), de oprichter van Taizé, die dan precies tien jaar geleden werd vermoord. Op precies hetzelfde tijdstip zullen we ook bij Casella een herdenkingsbijeenkomst houden, hopelijk in de open lucht, in verbondenheid met de gemeenschap van Taizé, die dit jaar ook haar 75-jarig bestaan viert!

De viering is dit keer voor alle leeftijden!
Programma:
16.15 uur: inzingen (voor wie wil)

17.00 uur: Taizéviering

Aansluitend koffie/thee

Adres: Soestdijkerstraatweg 145, Hilversum (op de Monnikenberg, eind van de oprijlaan links, bij de Boerderij)

Wie nu al weet te zullen komen, laat dat even weten via het evenement op FB https://www.facebook.com/taizehilversum/timeline of via de mail info@casella.nl. Maar ook zonder aanmelding kun je natuurlijk gewoon komen.

(Een bericht, ontvangen van de Werkgroep Taizé/www.casella.nl)