De kerk en de nacht…

De kerk en de nacht, gaan die wel samen? Met kerst doet de kerk het goed, als de dagen kort en de nachten lang zijn. Maar hoe zit het als de nacht op zijn kortst is? Is de kerk ook dan een Godshuis dat licht en warmte biedt?

Kom het zien en ervaren op zaterdag 20 juni tijdens de Kerkennacht 2015. Het thema van dit jaar is Binnenstebuiten. De Kerkennacht speelt zich dus voornamelijk buiten op het plein af (uitgaande van droog weer…): vuur, muziek, warmte, poëzie, wijn en fris.
Een midzomerkerkfeest dat vanaf 21.30 uur begint met een (kamp)vuur op het plein. Tegen 22.00 uur ontvouwt zich in de zomernacht een klein programma van een uur, misschien korter, misschien langer, met stemmen, klanken, woorden en meer.

Toegang gratis (een vrijwillige bijdrage mag)
U bent van harte uitgenodigd!