Pastoor George Blom overleden

In de vroege ochtend van 26 mei jl is emeritus-priester George Blom overleden op de leeftijd van 86 jaar. Voor onze parochie oud-pastoor Blom. George Blom diende de St.Vitusparochie van 1986 tot 1993. Daarna was hij betrokken bij de parochie als parochiaan en heeft hij ook nog vaak mogen voorgaan. De laatste keer was op 24 november 2013 tijdens de viering waarin het 50-jarig huwelijksjubileum van George en Maria Blom-Blokland en het 60-jarig priesterjubileum van George Blom werden gevierd.

Condoleren en gelegenheid tot afscheid nemen is op zondag 31 mei van 16.00 tot 17.30 uur in Afscheidscentrum Van Vuure, Melkpad 23 (tegenover de kerk).

De eucharistieviering ter uitvaart van George Blom zal worden gehouden op maandag 1 juni aanstaande om 11.00 uur in de Sint Vitus aan het Melkpad. Aansluitend condoleren en koffie in De Akker.
Om 14.00 uur vindt de begrafenis plaats op de Zuiderhof, Kolhornseweg 13 te Hilversum