Terug naar het licht

Op zaterdag 20 december organiseert Bekend Maakt Bemind een midwinterbijeenkomst. Onder de titel ‘Terug naar het licht’ willen we met Hilversummers dromen uitwisselen voor 2015. De bijeenkomst vindt plaats op het Herenplein (bij het Filmtheater) en duurt van 16 tot 19 uur. Burgemeester Broertjes verzorgt de opening, samen met vredesvrouw van het jaar 2014, Janne Poort – van Eeden. Iedereen is van harte welkom.  

2014 was een donker jaar. In 2015 gaan we terug naar het licht. Laten we niet vechten maar praten. Elkaar leren kennen. Bekend maakt Bemind, ook in Hilversum. Vanaf zonsondergang zetten we het Herenplein in het licht. Met een hapje en een drankje gaan we gewoon met elkaar in gesprek. Luisteren we naar elkaars muziek en elkaars dromen. Leren we elkaar beter kennen. En gaan we met de beste voornemens voor 2015 weer naar huis.

 

Terug naar het licht wordt ondersteund door: Al Amal, Hilversum Verbonden, Vrouwen voor Vrede, Vluchtelingenwerkgroep Gooi en Vechtstreek, VersaWelzijn, Zusters Augustinessen – Casella, Raad van Kerken, Brahma Kumaris, Mevlana Moskee, Filmtheater, Milli Görüs, Platform voor Verdraagzaamheid, betrokken bewoners van Hilversum.