Groeten van over de grens

Het Zomerfeest beleeft dit jaar zijn internationale editie. Weet jij bijvoorbeeld hoe je goeiemorgen in het Kroatisch zegt en of ze in Tsjechië ook lering en vermaak hebben? En wist je dat de misdienaarsgroep in Prisches, Frankrijk zeer gedisciplineerd is en alles op zilveren dienbladen aangeeft? En wat het favoriete hapje is van de Duitse jongeren? Dit en nog veel meer kom je te weten op het Zomerfeest!

Natuurlijk is het programma verder gevuld met leuke spellen en voldoende ruimte om vrienden te maken of je vriendschappen te versterken. We eindigen de dag vanaf 16.00 uur samen met de ouders met een drankje en lekkere hapjes (een klein hapje voor wie snel weg moet, veel hapjes voor wie nog een eind moet rijden of gewoon trek heeft).

Wanneer: zondag 22 juni 2014
Waar moet je zijn: in Hilversum, Melkpad 12, 1217 KC Hilversum
Hoe laat: van 10.30 uur (dan start de viering) tot ongeveer 17.00 uur, vanaf 16.00 uur hapjes en drankjes (ook voor de ouders).
Voor wie is het bedoeld: voor alle kinderen en jongeren van 8-15 jaar in het bisdom Utrecht.
Aanmelden: vóór 14 juni bij Jutta Eilander (jutta@okkn.nl)