Geef meer

In het Kinderkerkcafé gaat het om pittige onderwerpen. Zo spraken de kinderkerkcafébezoeker op zondag 15 december over het thema ‘geef meer’. Een echt kerstthema: God geeft zijn zoon Jezus, ofwel Immanuel (God met ons). Een groot cadeau. Cadeaus zijn meestal het grootst wanneer je iets van jezelf geeft. De bezoekers pakten iets van hun eigen tijd en aandacht in om aan hun ouders te geven: een pot vol koekjes, maar die dan nog wel samen zelf gemaakt moeten worden. Tijd en aandacht dus, met als extra resultaat lekkere koekjes!
Op de vierde zondag  van de advent, zondag 22 december, is het voor 2013 laatste kinderkerkcafé en eveneens de laatste kinderkerkkantine. Dan staat centraal: Heb lief.

Op de vierde zondag van de advent, zondag 22 december, is het voor 2013 laatste kinderkerkcafé en eveneens de laatste kinderkerkkantine. Dan staat centraal: Heb lief.