Roemeense volksmuziek en orthodoxe kerkmuziek

Negen jonge Roemeense theologen zijn in de week van 18 tot en met 25 september te gast in Nederland. Zij verzorgen concerten in een aantal oud-katholieke kerken. De negen mannen vormen onder leiding van dirigent Decebal Gorea een vocaal ensemble van hoog niveau. Zij zingen religieuze – en volksmuziek en treden op onder de naam Grupul Coral Sfantul Apostol Andrei.

Het ensemble verzorgt op zaterdag 21 september een uitvoering Hilversum, in onze kerk. Het concert begint om 20.00 uur. Je krijgt niet vaak de kans om een zangkoor van een dergelijk niveau gratis te kunnen horen en zien. Na afloop van het concert is er wel een collecte om de kosten enigszins te dekken; uw bijdrage is niet verplicht, maar wordt natuurlijk zeer op prijs gesteld.

U bent van harte uitgenodigd op zaterdag 21 september om 20.00 uur in de Oud-Katholieke St. Vitus aan het Melkpad.

Meer info: www.saachoir.ro