Vooraankondiging:’Bekende Ontmoetingen’

Volgens inmiddels vertrouwde Hilversumse oud-katholieke traditie starten we elke nazomer met de Startzondag.  Dit keer een experiment: een parochieweekend!
De jeugd doet niets liever dan ‘op kamp’ gaan, maar eigenlijk is het voor ons allemaal verrassend om elkaar eens in een andere setting te ontmoeten. En wat langer te blijven hangen dan op zondagmorgen na de dienst.

Met een programma waar voor ieder ruimte is. Stokoud of piepjong. Fit en energiek of krakend en stram. Voor praters en doeners. Voor de wekelijkse kerkganger, maar ook voor wie wat meer aan de zijlijn staat.
Lekker zingen, samen  afwassen, wandelen voor wie wil (hopelijk in de zon). Een goed verhaal horen en lekker samen eten. Of gewoon bekenden ontmoeten.
Wie wil mag blijven slapen en napraten bij het kampvuur. Wie liever thuis slaapt is net zo welkom. Dus blijven we heel dichtbij, in Blaricum. Wie geen vervoer heeft, wordt opgehaald en thuisgebracht. Ook zondag voor en na de dienst!
Wanneer? Zaterdagmorgen 7 september tot zondag 8 september na de lunch.

Zet de datum vast op de kalender, op de komende voorjaarsvergadering  (woensdag 22 mei) volgt  meer info!
En wie een goed idee heeft of mee wil helpen, graag! Spreek één van ons aan of stuur een mail naar Anita (a.sonnenschein@kpnmail.nl) of Laurette (laurette.vangeene@keynote.nl).

Anne Marie & Benne, Yvonne, Alice, Annemarie & Herman, Mariette S, Anita & Bart, Laurette.