Stel, ik zoek een kerk…


Hoezo, Oud-Katholiek? Wat is dat voor een kerk en wat geloven ze daar? En wat is dan het verschil tussen Oud-Katholiek en Rooms Katholiek? Vragen die zeker beantwoord worden tijdens de twee bijeenkomsten die gehouden worden op dinsdag 15 november en dinsdag 24 april. Beide avonden zijn gratis toegankelijk en beginnen om 20.00 uur in de kerk.

De bijeenkomsten worden gehouden, omdat de parochianen van de Oud-Katholieke Kerk ervan overtuigd zijn, dat zij lid zijn van een geloofsgemeenschap die veel mensen aan zal spreken. Bezoekers van de bijeenkomst krijgen informatie via een film, een inleiding en rondleiding door de kerk en een open gesprek. De oud-katholieke gemeenschap laat zien wie ze is en wat ze doet. En vragen staat meer dan vrij!

Voor aanmelding en meer informatie: pastoor Leen Wijker.