Met beker terug naar Hilversum!!

Op 2e Paasdag vertrok een aantal enthousiaste Vita’ers richting Den Haag voor het jaarlijkse volleybaltoernooi. Uitgezwaaid door Leen, groeide ons zelfvertrouwen.Aangekomen in Den Haag begonnen we aan onze eerste wedstrijd tegen Egmond, vaak een geduchte tegenstander.
Maar mede door verjonging aan hun kant hebben we ze dit jaar kunnen verslaan!!

Wat overmoedigd door deze overwinning verloren we onze tweede wedstrijd van de organiserende parochie (de uiteindelijke kampioen).
Al de daarop volgende wedstrijden wonnen we gelukkig wel, waardoor we de troostfinale om de derde plaats mochten gaan spelen tegen de Paradijsvogels uit Rotterdam.Deze wisten we met overtuiging te winnen, zodat we met een goed gevoel en een prachtige beker weer terug konden naar Hilversum.
Daar sloten we met elkaar een prachtige dag af onder het genot van pizza en cola.
Volgend jaar gaan we in Egmond met dit prachtige team (Bart N., Bart B., Stephanie, Antonio, Alice, Elbert, Herman en Annemarie) zeker voor de 1e plaats.