Open kerk – religieus erfgoed

De stichting en werkgroep Kerkarchitectuur Hilversum organiseert ook deze zomer twee open dagen waarin vijf Hilversumse kerken te bezoeken zijn, namelijk de Grote Kerk, de Regenboogkerk, de rooms-katholieke St. Vitus,  het gebouw van het Leger des Heils en onze oud-katholieke St.Vituskerk aan het Melkpad.
Op zaterdag 10 juli en zaterdag 14 augustus zijn belangstellenden van harte welkom om tussen 12.00 en 16.00 uur een bezoek aan de kerk te brengen.

In onze kerk wordt op beide open dagen tussen 15.30 en 16.00 uur een orgelconcert gegeven door Bart Klijnsmit.

In museum Hilversum is een geïllustreerde gids verkrijgbaar waarin informatie is te lezen over de deelnemende kerken. In de gids staan ook nog tientallen andere kerken, synagogen, moskeeën, wijdingsgebouwen en begraafplaatsen beschreven. De gids is te koop voor 1,50 euro.