Wat voor tak zat er tussen die snavel?

En dan bedoelen we natuurlijk de snavel van de duif die door Noach werd losgelaten vanaf de dobberende ark! Een van de vragen van de bijbelquiz die gisteravond gespeeld werd, onder leiding van pastoor Wijker met een clubje jongeren. Eitjes van vragen, en hele lastige (een Kanaiitische generaal, Perzische koningen..), niet eens meerkeuze! En de eer van de overwinning ging uiteindelijk naar…. Bart Bikker!

Na deze serieuze aftrap van de maandelijkse jongerenontmoeting praatten wij met een borrel erbij en later tijdens het eten verder.

Pastoor Wijker had weer een geweldige maaltijd verzorgd, en zal vandaag zeker niet met al te veel overgebleven restjes zitten. Met geklets en gediscussieer werd het een leuke avond, en eind februari hoop ik dat na de volgende meeting weer op de site te kunnen zetten!

Ciao,

– uw reporter. 

Oh ja, by the way, het antwoord: een olijfblad/tak!