Door een verhaal heen lopen…

Zo’n drie uur lang lopen door een donker bos op een winteravond. Fakkels en zaklampen zijn gelukkig mee. En dan, ergens onderweg, kom je op een plek waar een deel van een kerstverhaal wordt verteld, gezongen, uitgespeeld. Hoe verder je wandelt, hoe meer je van het verhaal te weten komt.

Er zijn veel mensen in de regio en ook in onze parochie die nu meteen snappen waar dit over gaat: de Herderstocht in Baarn!
Een bijzonder gebeuren wat al vele jaren plaats vindt. Vanaf de verzamelplek (de Paaskerk in Baarn) vertrekken groepen per bus naar een plaats, ergens in de bosrijke omgeving. Geleid door een gids begint dan de wandeltocht, terug naar de kerk en langs al die kerstverhaalplekken. Een bijzondere ervaring.

Zaterdag 13 december aanstaande is de Herderstocht van 2008. Kaartverkoop is zaterdag 22 november (volwassenen 6 euro, kinderen tot 12 jaar 3 euro, contant) in Het Brandpunt, Oude Utrechtse weg 4a in Baarn, tussen 10 en 12 uur.
Voor meer informatie: 035 5423049 .