Niek bedankt!!

Voor de behaalde score van 12 januari. Met de 3268 punten heb je een aantal afwezigen opgezadeld met een behoorlijke achterstand. Aan de andere kant heb jij jouw tegenspelers verwend met een hoge score. Zo kon Jan Sloot van de 13e plaats stijgen naar de derde plaats. Hij komt daardoor na een slechte start weer in de race voor de klaverjasbeker.
Marijn Plomp is deze avond als tweede geëindigd met een mooie score van 5297 punten. Hij staat nu op de eerste plaats van de totaalscore over drie avonden met 14724 punten. Ook hij is dus hard op weg naar de klaverjasbeker.

U bent van harte welkom om met ons mee te spelen op de komende klaverjasavonden. Elke avond staat op zichzelf en het maakt dus niet uit of u bij de eerste drie avonden aanwezig bent geweest.

De avonden beginnen om 19.30 uur in De Akker op zaterdag 16 februari en op 15 maart hebben wij alweer de laatste avond van dit seizoen.

Tot ziens.