Monumentendag en een bijzondere viering.

Startzondag valt in het weekeinde van Monumentendag. Op 8 en 9 september is de kerk aan het Melkpad te bezichtigen, zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Zondag begint de Oud-katholieke parochie Sint Vitus aan het nieuwe seizoen. Tal van cursussen beginnen de komende tijd: meditatie, basiscursus geloven, masterclass bloemschikken en een cursus liturgie. De bijbelgroep begint weer evenals enkele andere praat- en bezinningsgroepen. Verder natuurlijk de toneelclub, het koor, de vrouwenvereniging, het klaverjassen en de vele jongerenactiviteiten.

De levendige Oud-katholieke parochie Sint Vitus organiseert weer dit jaar een bezinningsweekeinde naar een klooster in de Belgische Ardennen. In de aanloop zijn er voorbereidingsavonden. En in de weken voor Pasen de succesvolle cursus: “Pasen voor dummies”.

De Oud-katholieke parochie Sint Vitus staat midden in het leven, midden in de maatschappij. Tijdens de startzondag zullen enkele kinderen in de viering de plechtige kinderzegen ontvangen. Ook treedt een aantal mensen toe tot de parochie.

Een parochie die bezig is te groeien. Omdat mensen zien dat er wat gebeurt. Op een prettige manier waarbij iedereen in zijn of haar waarde wordt gelaten. Een parochie waar mensen zich makkelijk thuisvoelen.

Zaterdag is er in gebouw ‘de Akker’ op het terrein van de kerk een rommelmarkt van 10.00 uur tot 14.30 uur.
Kom eens bij ons kijken, zaterdag of zondag.
U bent van harte welkom voor een bezichtiging van de kerk, voor de viering op zondagochtend of op de rommelmarkt.