Uit het diepste diep roep ik U aan.

Psalm 130 staat centraal tijdens het orgel-lunchconcert door Bart Klijnsmit komende zaterdag 4 augustus. Naast psalm 130 in de lutherse versie “Aus tiefer not schrei ich zu dir” speelt Bart ook enkele koralen.

Op die eerste zaterdag van augustus zullen een aantal kerken in het centrum van Hilversum de deuren weer openen en bezoekers van harte welkom heten. Vanaf 10.00 uur is ook onze kerk open en kunnen mensen tijdens een rondgang door de kerk meer te weten komen over de psalmen.  

‘Psalmen door de eeuwen heen’ is het thema in de kerk en verschillende voorbeelden van psalmen in tekst en afbeelding worden getoond.  Gebedenboek, liedjes van verlangen, woorden vol troost, protestteksten, het boek der Psalmen is een veel gelezen en geliefd bijbelboek.

Wees welkom op zaterdag 4 augustus tussen 10.00 en 16.00 uur.
Het orgelconcert begint om 12.30 uur.