Tijd om op te ruimen.

Want nog ruim een week en de Rommelmarkt is er weer. Dus op naar zolder en schuur, duik in de kelder, ga alle kasten nog eens door en ruim lekker op. Maak ruimte door weg te doen wat al weer zolang ongebruikt staat!

Vrijdag 7 september tussen 19.00 en 20.00 uur kunt u al uw spullen inleveren bij De Akker, het gebouw naast de kerk. Nou ja, bijna alles want op de rommelmarkt is geen plaats voor grote meubelen, kleren en computers.

De Rommelmarkt is een initiatief van vrouwenvereniging Priscilla en van de opbrengst van de markt gaan de senioren in het voorjaar een heerlijk dagje uit. 

Dus kom ook zaterdag 8 september tussen 10.00 uur en 14.30 uur naar De Akker om wat rond te snuffelen. Tis gezellig, er is koffie met zelfgebakken lekkers en wie weet ziet u nog wat leuks om te kopen. Tenslotte is er inmiddels weer ruimte genoeg in huis!